Termeni si conditii de utilizare

1. Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin utilizarea si/sau vizitarea acestui site (inclusiv tot continutul disponibil prin acesta) acceptati implicit termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.crapi-japonezi.ro. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Proprietarul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, fara o notificare prealabila.

2. Descrierea website-ului www.crapi-japonezi.ro

Website-ul www.crapi-japonezi.ro promoveaza crapul japonez (koi), prezinta produse si servicii conexe. Informatiile despre produse si servicii se supun acestor termeni si conditii.

3. Drepturi de autor

Imaginile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii ce se regasesc pe site-ul www.crapi-japonezi.ro, vor fi denumite in continuare continut. Intregul continut al site-ului www.crapi-japonezi.ro este proprietate privata si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 modificata si adaugita prin Legea nr. 285/2004 si Ordonanta de urgenta nr. 123/2005). Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.crapi-japonezi.ro de catre dispozitive sau programe automate si copierea manuala sau automata a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul proprietarului.

4. Frauda

Orice incercare de a accesa datele confidentiale sau de a modifica continutul site-ului www.crapi-japonezi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.crapi-japonezi.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.crapi-japonezi.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

4. Preturi

Preturile afisate pe site contin TVA.

Si tu te poti bucura de relaxarea unui iaz cu crapi koi

cu ajutorul serviciilor noastre de proiectare, intretinere si consultanta specifica

tanuki tanuki tanuki

Evaluare iaz

Ai probleme cu iazul sau pestii ?
Venim la tine pentru o evaluare !
Detalii

Magazin pentru iaz

  • filtre pentru iaz
  • aeratoare iazuri
  • hrana pesti de iaz
  • tratamente iaz
  • testere apa iaz
  • automatizari iazuri piscicultura
  • pompe, UV si alte echipamente iaz

Acceseaza

Crapi japonezi de vanzare

Cumpara crapi koi import Japonia sau inmultiti la ferma noastra
Detalii