Cumparare crapi koi - ce trebuie sa stii ?

Crapii Koi achizitionati pe diverse cai ocazionale pot fi purtatori de boli si pot contamina pestii sanatosi pe care deja ii aveti

koi koi koi

Document oficial cu privire la raspandirea virusului KHV - mortal pentru crapi

Citeste !

Ce trebuie stiut cand cumperi crapi koi?

Nu orice crap colorat poate fi catalogat drept peste Koi autentic. Forma corpului, modelul coloristic, pregnanta culorilor sunt cateva dintre detaliile necesare stabilirii calitatii unui peste Koi.

Desi sunt inruditi cu crapul comun, nu sunt la fel de rezistenti si au nevoie de conditii speciale legate de calitatea apei (sistem filtrare de buna calitate, aerare etc).

Crapii koi neaclimatizati nu vor rezista iernilor din Romania. Multi producatori sau comercianti pentru care acesti pesti sunt doar o afacere, administreaza antibiotice pestilor si le mentin apa la temperaturi constante pentru a-i creste repede. Antibioticele slabesc sistemul imunitar iar pestii nu vor rezista atacului bacteriilor aflate in orice apa netratata chimic.

Cand cumparati crapi Koi, asigurati-va ca sursa este de incredere. Sunt multi comercianti "cunoscatori". Veti avea nevoie ulterior de sfatul lor in cazul in care veti intampina probleme de sanatate cu crapii japonezi achizitionati.

Multi comercianti ofera spre vanzare asa-zisi crapi japonezi si folosesc pentru a atrage clientii tot felul de poze cautate atent pe Internet, poze care nu au nici cea mai mica legatura cu pestii pe care-i au spre vanzare. Cand identificati o sursa de unde doriti sa cumparati pesti japonezi, cereti, inainte sa va deplasati la sursa, poze reale ale pestilor pe care ii veti achizitiona si detalii despre provenienta lor.

Crapii japonezi se cresc intr-un iaz ornamental cu sistem de recirculare a apei. Asigurati-va ca pestii pe care-i cumparati au fost crescuti in astfel de conditii, ca nu sunt "salbatici", caz in care se vor ascunde si nu va veti bucura de prezenta lor si ca nu au paraziti sau boli. Cu putina atentie veti evita multe neplaceri si surprize.

Si tu te poti bucura de relaxarea unui iaz cu crapi koi

cu ajutorul serviciilor noastre de proiectare, intretinere si consultanta specifica

tanuki tanuki tanuki

Evaluare iaz

Ai probleme cu iazul sau pestii ?
Venim la tine pentru o evaluare !
Detalii

Magazin pentru iaz

  • filtre pentru iaz
  • aeratoare iazuri
  • hrana pesti de iaz
  • tratamente iaz
  • testere apa iaz
  • automatizari iazuri piscicultura
  • pompe, UV si alte echipamente iaz

Acceseaza

Crapi japonezi de vanzare

Cumpara crapi koi import Japonia sau inmultiti la ferma noastra
Detalii