Idei amenajare gradina : iazul de gradina

Apa joaca un rol semnificativ in stravechea arta feng shui, motiv pentru care iazul reprezinta un element des utilizat in amenajarea unei gradini. Feng shui inseamna vant si apa.

Iazurile de gradina sunt ideale pentru a crea o atmosfera de relaxare in curtile sau gradinile din aglomerarile urbane si nu numai.
Sunetul apei acopera zgomotele cauzate de trafic iar impreuna cu miscarea apei si eleganta unor crapi koi ajuta la inlaturarea stresului.
Un iaz de gradina cu pesti este o usa deschisa tie catre natura !

Idei de amenajare a gradinilor cu iazuri ornamentale :

amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare iaz de gradina amenajare gradina amenajare gradina amenajare gradina amenajare gradina amenajare gradina amenajare gradina

Iazul de gradina si efectul terapeutic al apei

Tu ce fel de ioni ai prin preajma ?

Stiai ca exista o explicatie stiintifica pentru revigorarea pe care o simti dupa un dus ?
Este acelasi motiv pentru care ne face placere la plaja la mare, la un gratar cu prietenii la munte langa un izvor, la pescuit sau oriunde pe malul unei ape.

Miscarea apei, fie sub forma dusului, a valurilor, curentilor de apa sau cascadelor, elibereaza ioni negativi in atmosfera inconjuratoare. Acesti ioni au un efect benefic, relaxant asupra noastra.
Un ion este o molecula care a pierdut sau a castigat un electron, datorita fortelor atmosferice sau a influentelor mediului inconjurator. Ionii sunt pozitivi si negativi. Contrar aparentelor, ionii pozitivi au un efect negativ asupra organismului, contribuind la oboseala resimtita, lipsa de energie, tensiune, anxietate si irascibilitate. De cealalta parte, ionii negativi sunt benefici organismului, marind nivelul energetic. Probabil ati observat o crestere a nivelului energetic dupa o ploaie zdravana.

In spatiile unde incarcatura ionilor negativi este mai mare ca cea a ionilor pozitivi, apare un efect asupra corpului si a mintii. Creste fluxul sanguin si continutul de oxigen din celule, scade presiunea in artere si se stabilizeaza respiratia creandu-se un efect de calmare. Un nivel crescut de oxigen in sange este absolut necesar in metabolism. Nu este un secret ca un colt de apa furnizeaza peisajul si sunetul adecvat pentru a te relaxa dupa o zi obositoare. Apa are un efect terapeutic !
S-a observat ca pacientii se recupereaza mai repede dupa o interventie medicala daca se afla in vecinatatea unei gradini amenajate cu un iaz.

Daca esti o persoana stresata sau doresti sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, ia in calcul amenajarea unui iaz de gradina cu crapi japonezi.
Vei simti rapid o stare de bine !

Si tu te poti bucura de relaxarea unui iaz de gradina cu pesti

cu ajutorul serviciilor noastre de proiectare, intretinere si consultanta specifica

amenajari iaz

Evaluare iaz

Ai probleme cu iazul sau pestii ?
Venim la tine pentru o evaluare !
Detalii

Magazin pentru iaz

  • filtre pentru iaz
  • aeratoare iazuri
  • hrana pesti de iaz
  • tratamente iaz
  • testere apa iaz
  • automatizari iazuri piscicultura
  • pompe, UV si alte echipamente iaz

Acceseaza

Crapi japonezi de vanzare

Cumpara crapi koi import Japonia sau inmultiti la ferma noastra
Detalii